Plukabo

De plukabonnementen voor 2021 zijn allemaal uitverkocht!!


Pluk je dag en kom zelf jouw bloemen plukken.

Genietend, tot rust komend en al wandelend op onze bloemenplukweide kan je je boeket zelf samenstellen. Een heerlijk moment voor jezelf of samen met iemand.

Een pluk uit ons assortiment van meer dan 60 soorten bloemen!

Narcis, tulp, allium, gladiool, hyacint, iris, akelei, anjer, juddaspenning, damastbloem, aster, cosmos, zonnebloem, zinnea, korenbloem, goudsbloem, dahlia, gips, nigella, ridderspoor, papaver, statice, strobloem, scabiosa, fluitekruid, verbena, amarant, ...


Het plukken gebeurt via een abonnement. Je betaalt op voorhand en jij geniet van einde maart tot en met einde oktober van jouw zelf geplukte bloemen. Voordat je van start gaat krijg je van mij persoonlijk een initiatie waarin ik jou zal aanleren hoe je best bloemen plukt zodat je er ook het langst van kan genieten. Breng steeds een emmer mee of een vaas, water doe wij er hier in. Onze snoeischaren liggen klaar om te gebruiken. Na het plukken heb je de mogelijkheid om er een boeket van te laten samenstellen of ze in jouw vaas te laten schikken.


Plukken kan elke donderdag en vrijdag van 09u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 17u00 en op zaterdag van 09u00 tot 16u00 doorlopend, mits plukabonnenment. Enkel bij warm weer (+25°C) kan er enkel geplukt worden in de voormiddag. In de ochtend zijn de bloemen nog plukfris maar door verdamping van hun vocht kunnen ze bij warm weer in de namiddag slapper aanvoelen na het plukken. Het warmere weer geeft hen wel de mogelijkheid om meer suikers op te doen van het zonlicht en dat komt hun houdbaarheid ten goede.


De bloemen blijven 7 tot 14 dagen goed, afhankelijk van de soort en de zorgen die ze krijgen. Verwijder alle blaadjes die onder water zouden staan, snij stelen schuin aan en plaats ze in koud water in de vaas. Ververs zeker elke 2 dagen het water en snij telkens de stelen bij. Hou uw bloemen weg van warme plaatsen, direct zonlicht en de fruitschaal!
Onze plukabonnementen voor 2021 zijn allemaal uitverkocht. Wenst u toch graag meer informatie, vul dan onderstaand formulier in en ik contacteer us terug.